ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ - PHONAK 

Η εταιρεία με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο που ξεχωρίζει. 

National council on aging.

NCAO - recommends

To National council on aging , προτείνει τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak ως την καλύτερη λύση. Έχοντας συμβουλευτεί ακουολόγους και ειδικούς ακοής.
Δοκιμάζοντας 18 μάρκες ακουστικών βαρηκοΐας.
Κάνοντας έρευνα με εκατοντάδες χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας.

Forbes Health

HEARING AID OF THE YEAR 2023 - 2024

Σύμφωνα με το Forbes health η Phonak ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με την εντυπωσιακή βαθμολογιά 5/5. 

Yahoo! Finance


 1. Καλύτερη τεχνολογία σε οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.
 2. Καλύτερο application για παιδιά.
 3. Καλύτερο desin.
Phonak hearing aids Top quality hearing aids
Τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ακουστικών 2024 

Dr Cliff Olson

Ένας από τους πιό φημισμένους ακοολόγους στο χώρο, περιγράφει τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει ένα σύγχρονο ακουστικό τελευταίας τεχνολογίας. Φυσικά τα ακουστικά Phonak μπορουν να καλύψουν και τον πιό απαιτητικό χρήστη. Με του καλύτερους αυτοματισμόυς OS 5. Τα ανθεκτικότερα ακουστικά με την κορυφαία αδιαβροχοποίηση στον χώρο. Συνδεσιμότητα Bluetooth και επαναφορτιζόμενα ακουστικά με επαγωγική φόρτιση.

Ακουστικά βαρηκοΐας - Phonak του ομίλου Sonova.

Η ελβετική εταιρεία Phonak σε συνδιασμό με τον όμιλο Sonova κατέχουν τήν 1η θέση σε παγκόσμιες πωλήσεις. Κατα προσέγγιση το 1 στα 3 ακουστικά που πωλούνται στον κόσμο ανήκουν στον όμιλο της Sonova. Η Phonak αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή ειδικών ακοής. Εδώ και δεκαετίες αποτελεί ηγέτη στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας σε τεχνολογία , αξιοπιστία , σχεδιασμό. H Phonak και ο όμιλος Sonova συνεργάζονται αποκλειστικά με ειδικούς με άρτια εκπαίδευση και τους βοηθούν να εμπλουτίζουν συνεχώς τις γνωσεις τους μέσω σεμιναρίων και πιστοποιήσεων του Phonak academy. Η Phonak προτρέπει και βοηθάει τους συνεργάτες της να έχουν τις κατάληλλες γνώσεις και εργαλεία για να βοηθούν κάθε άτομο με βαρηκοΐα και να προσφέρουν ξανα τη χαρά της καθαρής ακοής. Η Phonak και οι συνεργάτες της κερδίζουν γρήγορα την εμπιστοσύνη κάθε ανθρώπου που αντιμετωπίζει πρόβλημα βαρηκοΐας και των οικείων του, με τον επαγγελματισμό , τα εξαιρετικά ακουστικά βαρηκοΐας και την ευαισθησία που προσεγγίζουν την κάθε περίπτωση. Μία δοκιμή των ακουστικών βαρηκοΐας Phonak θα σας πείσει πως πρόκειται για τα καλύτερα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο.    Στο γραφείο μας , Ακουστικό Κέντρο "ΑΚΟΗ" Αντωνόπουλος Ε. - Γκουρνέλος Β. , είναι διαθέσιμα τα τελευταία μοντέλα της Phonak. Ακουστικά βαρηκοΐας που όταν τα δοκιμάσετε θα εντυπωσιαστείτε με τις πρωτοποριακές λειτουργίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά. Επίσης στο γραφείο μας , ο έλεγχος της ακοής σας και η εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας , γίνεται από ειδικό ακοοπροθετιστή με πολυετή εμπειρία, μετεκπαίδευση στην Ιατρική σχολή Αθηνών σε ακοολογία νευροωτολογία, πρακτική άσκηση στο ακοολογικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και Ιασώ παίδων, διεθνή πιστοποίηση σε hearing health science στο IHS , Michigan και συνεχή εκπαίδευση από την κορυφαία στον κλάδο εταιρεία, Phonak. Εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πόσο πιο ευχάριστη και ποιοτική γίνεται η ζωή ενός ανθρώπου με βαρηκοΐα όταν θα έχει φορέσει ένα ζευγάρι ακουστικά βαρηκοΐας με λειτουργίες όπως :
 • Αυτόματη προσαρμογή ανάλογα τους ήχους που έχει το περιβάλλον που βρισκόμαστε.
 • Φιλτράρισμα φασαρίας για να ακούμε την ομιλία καθαρά και απότομων δυνατών ήχων για να μην γίνουν ενοχλητικοί.
 • Ανιχνευτή κίνησης και ομιλίας ώστε να αντιλαμβανόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ήχους που μας ενδιαφέρουν ακόμα και όταν υπάρχει έντονη φασαρία.
 • Ειδικά , αυτόματα προγράμματα για μουσική , ομιλία σε αυτοκίνητο , άνεση σε θόρυβο.
 • Speech Enhancer , μία εκπληκτική δυνατότητα των ακουστικών βαρηκοΐας της Phonak , να αντιλαβάνονται πότε κάποιος μιλάει "ψιθυριστά" ενισχύοντας τότε την συγκεκριμένη φωνή.
 • Μεταφορά των υψηλών συχνοτήτων σε χαμηλότερες για καλύτερη ποιότητα ήχου με τον πίο εξελιγμένο τρόπο που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.
Ακουστικά βαρηκοΐας που είναι ευκολότερα από ποτέ στην χρήση τους.
 • Νέος σχεδιασμός για να είναι εξαιρετικά διακριτικά με εύκολη τοποθέτηση στο αυτί.
 • Επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας με επαγωγική φόρτιση, τέλος στην δυσκολία τοποθέτησης μπαταριών , τέλος μέχρι και στην δυσκολία να "κουμπώσουμε" το ακουστικό βαρηκοΐας πάνω στον φορτιστή.
 • Σύνδεση των ακουστικών βαρηκοΐας αυτόματα, με τηλεόραση , κινητό και σταθερό τηλέφωνο με τη χρήση Universal Bluetooth Connectivity προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου που μπορούμε έχουμε.
 • Είμαστε πλέον ξέγνοιαστοι, αφού τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας της Phonak είναι μοναδικής ανθεκτικότητας. Επίσης τα νέα μοντέλα είναι 100% αδιάβροχα και έτσι δεν μας απασχολεί πλέον βροχή , ιδρώτας , μπάνιο στη θάλασσα.
 • Η Phonak δίνει τη δυνατότητα στα εσωτερικά ακουστικά βαρηκοΐας να φτιαχτούν από τιτάνιο σε ειδικό εργαστήριο στην Ελβετία με τη
 • χρήση εκτυπωτή λεΐζερ, προσφέροντας έτσι το ανθεκτικότερο και μικρότερο, αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας που φτιάχτηκε ποτέ.
 • Για τις εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις και τους ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες υπάρχουν πολυβραβευμένα περιφεριακά συστήματα που δίνουν την δυνατότητα ,σε άτομα με βαρηκοΐα που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να ξεκαθαρίσουν ικανοποιητικά ομιλίες , να ακούν για πρώτη φορά με τη διάκριση που επιθυμούν.Phonak
SONOVA INITIATIVE

Hear the world foundation

Το 2006 η Sonova Group δημουργήσε το hear the world foundation με σκοπό να βοηθήσει βαρήκοα παιδιά σε υποανάπτυκτες χώρες να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Από τότε μέχρι σήμερα με τα ακουστικά βαρηκοΐας της sonova έχουμε μοιράσει χιλίαδες χαμόγελα και μια καλύτερη ζωή σε παιδία με προβλήμα ακοής. 

Τα καλύτερα ακουστικά βαρηκοΐας.

Μέλος του επίσημου δικτύου της Phonak.

Το γραφείο μας είναι συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ.